GE(KLAAR?)D


Cliché. Het leven raast voort! Zowel op school als privé. Gedeeltelijk is het jammer om het zo te ervaren, het dagelijkse leven is net even iets aan de drukbezette kant, maar het geeft ook aan dat er veel gebeurt en meestal zonder wanklanken. De ombouw/verbouw van de keuken is klaar en ik ben er heel erg blij mee. Het oogt mooi en het voelt goed. Naar mijn idee ben ik  er  in geslaagd om de combinatie van strakheid en gezelligheid te vinden. Nog een rolgordijntje voor de deur en we kunnen weer jaren vooruit, na het passeren van de datum in de afgelopen week dat we, P. en ik, al 31 jaar samen een verleden delen.

Heel vaak gaat de datum, dat we elkaar vertelden over onze diepe gevoelens voor elkaar, geruisloos voorbij, maar dit jaar kwam het tijdens de zondagse wandeling zo maar ter sprake. Ik vertelde heel beeldend hoe symbolisch dit jaar het boeket rozen er uit zou kunnen zien. Drie rozen voor elk decennium en één witte roos met een dubbelfunctie, namelijk de roos voor dit éne jaar in het nieuwe decennium èn de functie van het symbool  voor de toekomst. Ik was blij verrast toen ik woensdag deze rozen ook daadwerkelijk kreeg. Ik was door alle drukte de datum al lang weer vergeten.....De witte roos, de toekomst bloeit uitbundig. De vier rozen maken mij, iedere keer als ik ze zie, blij.

Wat mij gisteren ook heel blij maakte was het resultaat dat ik bereikt heb met Slim-Belly link Het plaatselijke buikvet rond mijn taille is inderdaad met verscheidene centimeters afgenomen. Weg, verdampt lijkt het wel. Het heeft mening zweetdruppeltje gekost, maar het schijnt te werken. Na het eerste en de tweede bezoek aan de sportschool was ik daar niet zo van overtuigd. Onderweg daar naar toek voerde in mijzelf al hele gesprekken dat ik er mooi ingetuind was. Ik had altijd de verleiding van die tv reclames op de commerciële zenders van 'tell en sell' kunnen weerstaan en nu was ik er dan toch ingetrapt. Maar na een aantal trainingen begon dat toch te veranderen. Ik merkte dat de omvang van mijn maaggedeelte inderdaad wat ging slinken. De vetrol, vaak zo goed zichtbaar wanneer ik niet iets over een t-shirt draag, leek wel voor een deel te verdwijnen. Na meting lijkt er 10 centimeter minder nodig te zijn om rond mijn lijf te komen. Laat er nu een klein beetje gesjoemeld zijn met het meetlint door bij de 2e meting wat strakker om het lichaam te meten dan bij de start, al zou het maar de helft zijn dan nog ben ik dik tevreden. Ik heb de training op de sportschool met de Slim-Belly zelfs met één maand verlengd, ook al weet ik dat ik het daardoor net iets te druk zal blijven houden, maar met deze resultaten wil ik zien waar mijn eindpunt ligt wat betreft de verbetering van mijn figuur. Nee foto's daarvan zal ik nooit publiceren. U zult het moeten doen met een plaatje van de keuken.

 
(klik)

hanscke Zondag 01 November 2009 - 1:05 pm | | Standaard

zeventien reacties

Merlijn

De keuken is mooi geworden, de slim-belly buik waarschijnlijk ook …

Merlijn, (E-mail ) (URL) - 01-11-’09 13:34
marjolijn

Fijn dat deze klus zo goed geslaagd is, mooi hoor de nieuwe keuken.

marjolijn, (URL) - 01-11-’09 14:38
Annemarie

De keuken is prachtig geworden!
Ik denk dat bepaalde dingen van tell sell daadwerkelijk wel resultaat zullen hebben. :-) Iig fijn, dat het bij jou gewoon helpt!

Annemarie, (E-mail ) (URL) - 01-11-’09 14:45
Hanny

Wat zul je je in deze keuken als een vis in het water voelen. Nu natuurlijk wel oppassen dat het werk met de Slim-Belly niet voor niets is geweest. Want deze keuken nodigt uit tot het bereiden van heerlijke maaltijden en gezellige etentjes.

Hanny, (E-mail ) (URL) - 01-11-’09 15:13
Renesmurf

Gelijk heb je, want de keuken ziet er goed uit!
En als je je er goed bij voelt is het prima zo.
Ik zou ook liever thuis bezig zijn dan naar een sportschool gaan.

Renesmurf, (E-mail ) (URL) - 01-11-’09 15:38
Me!

Bij mij gaan koken en afvallen in ieder geval niet samen.

Me!, (E-mail ) (URL) - 01-11-’09 16:03
sebbo

Allereerst van harte met jouw 31 jaar en daarna de keuken. Maar de Slim-Belly heeft me aan het Googelen gezet. Ik twijfel echter wel, zou het echt geen geld iot de zakklopperij zijn? Wil je nog eens- over een paar dagen-jouw vorderingen vermelden? Wellicht stimuleert het mij. Alvast bedankt:-)

sebbo, (URL) - 01-11-’09 16:55
f r e d

te opgeruimd, die keuken.

f r e d, (URL) - 01-11-’09 18:49
Wieneke

Echt een mooie keuken, Hanscke, dat je er maar lang plezier van mag hebben. Heel verstandig ook om wat aan de rolletjes te doen. Het wordt namelijk steeds moeilijker met het verstrijken van de jaren (sprak opoe die niet voor niks met Pilates bezig is).

Wieneke, (E-mail ) (URL) - 01-11-’09 19:26
madammeke@upcmzil.nl

Je keuken is mooi! Ja, verjaardag van oudste zoon en scboondochter gevierd. Donderdag is jongste zoon jarig dus zondag wéér feest.

madammeke@upcmzil.nl, - 01-11-’09 20:04
Willemvk

Mooie keuken!!

Willemvk, (E-mail ) (URL) - 01-11-’09 21:23
geertje

Mooie keuken! Maar waar lees ik nou over je boek?

geertje, (E-mail ) (URL) - 01-11-’09 22:06
nanos

Dat is mooi geworden!
(En ook nog in één keer klaar. :-)
Hier wacht de finishing touch al een jaar.)

nanos, (URL) - 01-11-’09 22:38
sjors

mooi! erg mooi, je keuken

en het resultaat van de sportschool ook! grinnik!

grtz

sjors, - 02-11-’09 20:57
Carola

Dat zijn een heleboel centimeters!!! Goed zeg!

Carola, (URL) - 03-11-’09 08:24
Elmar

Wat een prachtige keuken! Mooi!
Knap dat je belly nu een stuk ‘slimmer’ is! ;-)
groetjes,
Elmar

Elmar, (E-mail ) (URL) - 03-11-’09 20:26
Geertje

Gefeliciteerd nog!
Mooi symbolisch dat boeket….
En ook geweldig dat je buikomvang afgenomen is; ook ik had altijd gedacht dat het puur afzetterij was; mooi!

Geertje, (E-mail ) (URL) - 05-11-’09 05:47
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om een reactie te kunnen plaatsen moet je deze vraag beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.