DAGELIJKSE SOAPMAALTIJDIedere avond het zelfde verhaal. Na de maaltijd van de mensen wachten zij heel geduldig tot het hun tijd is om aan het diner te gaan. Hij op zijn strategische plek en zij ook op een zorgvuldig uitgekiende plaats.
Eindelijk, het schijnt klaar te staan. Hij maakt aanstalten en zij gaat ook op weg. Samen eten, wel zo gezellig al wordt het afzonderlijk opgediend.
Zij heeft het te druk met haar eigen eten en hij heeft ook geen aspiraties om aan haar eten te komen. Beide partijen blijven zo tevreden.


Daarna is het tijd om te toiletteren. Zij gaat zich wassen en hij

gaat naar buiten om te plassen. Het is elke dag weer een bron van vermaak.

 
 

hanscke Zondag 15 November 2009 - 2:33 pm | | Standaard

elf reacties

Renesmurf

Het geeft het leven fleur! En dat is echt waar!

Renesmurf, (URL) - 15-11-’09 16:18
Hanny

Ja, zo gaat het inderdaad. Wij hebben dan wel geen hond, maar de poes weet precies wanneer wij eten en wanneer zij wat krijgt. Ook al lag ze boven te slapen, halverwege de maaltijd daalt de prinses af.

Hanny, (E-mail ) (URL) - 15-11-’09 16:33
ton

Joekel heeft waarschijnlijk een zeer strikt functionerende klok ingeslikt. ongeveer een kwartier voor zijn (min of meer) vast etenstijd begint hij veel aandacht te vragen, waarschijnlijk in de hoop dat hij dan eerder aan de beurt is.

ton, (E-mail ) (URL) - 15-11-’09 17:33
Annemarie

Ze weten het? Zodra ze eten ruiken liggen zij in de startblokken. Zo herkenbaar.
Hier precies hetzelfde liedje met onze eigenwijs.

Annemarie, (E-mail ) (URL) - 15-11-’09 22:22
marjolijn

Leuk hoor, zo’n dagelijks tafereeltje.
Fijne maandag Hanscke.

marjolijn, (URL) - 16-11-’09 06:04
Thérèse

Ach, wat een leuke reportage! En mooi dat zij allebei zo’n gezellig etensplekje krijgen. Ik heb nog maar alleen één kat; die dineert dus in zijn eentje.
Groetjes Hanscke!

Thérèse, (E-mail ) (URL) - 16-11-’09 16:04
mikelodeon

Haha, heel herkenbaar, alleen maakt onze poes Tooheys wel er elke dag een helskabaal en schreeuwt de hele buurt bij elkaar. Ze is een zwerfkatje geweest en dat schreeuwen hebben we haar nooit kunnen afleren. Als er mensen langlopen rond etenstijd kijken deze wel eens of er een kat mishandeld wordt maar daarvan is natuurlijk geen sprake, wij worden mishandeld door de poes

mikelodeon, (E-mail ) (URL) - 16-11-’09 18:21
nans

prachtig! heerlijk om te zien dat niet alleen wij, maar ook zij prijs stellen op bepaalde gewoontes….grappige fotoserie!
grtz!

nans, - 17-11-’09 17:19
Elmar

Ze weten het precies, waar en wanneer er gegeten gaat worden! :-)
groetjes,
Elmar

Elmar, (E-mail ) (URL) - 17-11-’09 21:38
Jane

Huisdieren…heerlijk!

Jane, (URL) - 17-11-’09 22:31
sebbo

Wat een leuke reportage1!!!!!!! Onze kat ging trouwens onder het eten altijd op mijn schoot zitten. Zo af en toe gaf ik hem wat. Tot grote ergernis van mijn echtgenote. Nouja, de kat vond het fijn:-))

sebbo, (URL) - 18-11-’09 19:25
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om een reactie te kunnen plaatsen moet je deze vraag beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.