DE WANDELING


Van de foto zou de suggestie uit kunnen gaan dat ik door de bomen het bos niet meer zie, maar dat er aan het eind van het pad toch enig uitzicht is. Niets is minder waar. Ik ben er nog steeds niet uit op welke partij ik zal gaan stemmen. Dat hoeft ook nog niet al begint de tijd zo langzamerhand wel te dringen. Maar ach wat is tijd. In een wandeling van een klein half uur heb ik al dit moois gezien en vastgelegd. Hoewel dit geen fotoblog is kies ik er toch voor om dit een keer te publiceren. Wandelt u mee? Door op elke foto te klikken komt u bij een tweede foto die net iets anders is. Kom en geniet. 
 
(klik)

 
(klik)
;
 
(klik)
;
 
(klik) ;
 
(klik)
;
 
(klik)
hanscke Zondag 06 Juni 2010 - 8:04 pm | | Standaard

negen reacties

Renesmurf

Het lijkt me geheel duidelijk, ik zie meer groen dan asvalt, en dan is de keus snel gemaakt toch.

Renesmurf, (E-mail ) (URL) - 06-06-’10 22:34
Di Mario

Ik zie geen huizen, dus dat kan zijn dat je op de huizenpartij hebt gestemd en dat dus daarom de prijzen omhoog zijn gegaan en je dus geen woonplaats meer hebt.. of dat je er juist niet op wil stemmen, zodat je wel kan blijven wonen en daarom nog tijd hebt om lekker rond te lopen.

Love As always
Di Mario

Di Mario, (E-mail ) (URL) - 06-06-’10 23:23
Hanny

De wandeling is veel te mooi om tijdens het lopen te bedenken op wie er gestemd moet worden. Dat is ook bijna niet te doen. De programma’s zijn prachtig. Maar wat blijft er straks van over na de coalitiebesprekingen. Iedereen moet dan water bij de wijn doen en het resultaat zal dan niet op wat voor partijprogram ook lijken.

Hanny, (E-mail ) (URL) - 07-06-’10 00:01
Annemarie

Heerlijk om zo met je mee te lopen.
Alles is nog zo lekker fris.
Ik hoop dat je toch snel een keuze kunt maken. :-)

Annemarie, (E-mail ) (URL) - 07-06-’10 00:39
Marjolijn

Een heel mooi tochtje..!!
Te mooi om eigenlijk veel na te denken.
Succes met het verder denken allemaal.

Marjolijn, (E-mail ) (URL) - 07-06-’10 05:36
nans

heerlijke wandeling, zo door al dat groen en langs het water…doet me toch ook een beetje denken aan ‘thuis’ (Zeeuws Vlaanderen)…mijmer!

succes met je afweging!
grtz

nans, - 07-06-’10 07:56
Thérèse

Wat mooi en leuk zo die twee verschillende standpunten van fotograferen. Ja, zo is het leven ook. Ik ben er ook nog niet uit op welke partij te gaan stemmen. Maar de media maken je ook wel aan het twijfelen, zeg. Net denk je het te weten…zegt weer een ander iets verstandigs.
Groetjes Th.

Thérèse, (E-mail ) (URL) - 07-06-’10 11:26
me!

Aan al het groen te zien vandaag weet ik het wel…

me!, (E-mail ) (URL) - 07-06-’10 12:14
mikelodeon

Prachtige foto’s, verder tob ik ook nog steeds over wat te kiezen. Mijn topics zijn, kernenergie en bioindustrie maar dat zal je niet verbazen.

mikelodeon, (E-mail ) (URL) - 07-06-’10 13:33
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om een reactie te kunnen plaatsen moet je deze vraag beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.