NIET EEN MAAR TWEE


Zeg maar nee, dan krijg je er twee......Ik had mij voorgenomen de privacy van the girls goed in toom te houden, maar deze beelden zijn zo uniek!!! Dit is HET moment waar ik al die jaren op heb moeten wachten. Waar ik naar uit keek. Deze twee dametjes een keer samen oftewel gelijktijdig bij mij in de tuin. Prachtige bloemetjes. Roosjes in de knop. Mooiere bloemen kan ik mij niet voorstellen. Voor beide dametjes had ik een jurkje uit Engeland meegenomen. Omdat het toch heel verschillende meisjes zijn had ik ook hele verschillende jurkjes. Voor de één eentje van katoen met rose bloemen. Helemaal goed. Ze ging er mee zwieren, dansen en zwaaien. Voor de ander een stoere zeemansjurk met strik en een grote zak. Maar wat bleek? Ze hadden van zichzelf wel twee dezelfde jurken. Groot was de hilariteit toen de één de ander met hetzelfde jurkje zag. Dit was een weekend die ik NOOIT zal vergeten. Ik heb gekregen wat ik zo graag een keertje zou willen meemaken. We hebben elkaar in de afgelopen jaren zo nu en dan wel eens samen getroffen, maar nog nooit "thuis".  En nu heeft het plaats gevonden. Het smaakt naar meer. Maar wanneer? Tsja, dat is heel moeilijk te zeggen. Agenda's zijn zo moeilijk op elkaar af te stemmen. Het is en blijft Hoge School Werk. Eerlijk gezegd ben ik nu best wel moe van al het gedoe van de laatste week, maar dit weekend had ik voor geen goud willen missen.
hanscke Maandag 05 Juli 2010 - 10:59 pm | | Familie

zeven reacties

Me!

Een droom komt uit… Lekker toch.

Me!, (E-mail ) (URL) - 05-07-’10 23:11
Marjolijn

Fantastisch….koesteren dit weekend, en veel van nagenieten.
En duimen dat de agenda’s snel weer een keertje op elkaar aansluiten.
Fijne dag vandaag.

Marjolijn, (E-mail ) (URL) - 06-07-’10 07:51
Renesmurf

Das gewoon genieten, en dat mag vereeuwigd worden! Zeer zeker.

Renesmurf, (E-mail ) (URL) - 06-07-’10 17:08
Thérèse

Nou, dat is ook een heel leuk toeval. Fijn dat jij er zo van genoten hebt. Het komt dan misschien vast nog wel een keertje.

Thérèse, (URL) - 06-07-’10 18:55
Xiwel

‘Dienstreizen’ hoeven niet vervelend te zijn. :-) Zelf heb ik er heel wat (en behoorlijk lange) gemaakt, maar ik moest altijd oppassen dat ik niet alleen de binnenkant van luchthavens, kantoren en vieze fabrieken zag.

Net die pier op de Googleluchtfoto bekeken. Dat ding ligt een halve kilometer in zee en nog een halve kilometer over land. Een behoorlijke joekel dus.

Die hoek van GB heb ik nog nooit bekeken. Dus wel het noorden van Wales en alles ten westen van Carlisle. Ik heb er wel eens over nagedacht om zo met een veerpont naar Man te gaan. De reden was niet alleen dat het niet echt op mijn route kwam of dat staden als Manchester en Liverpool een te grote hindernis van autoknooppunten zijn. Het had ook te maken met Sellafield en de verhalen dat de Ierse Zee ‘s avond licht geeft van de radiaoctieve vervuiling. Er zijn daar wel ongelukken met dat spul gebeurd, maar dat is erg lang terug. De kans is groot dat er niets meer van te merken is.

Xiwel, (URL) - 07-07-’10 10:38
Xiwel

Oeps ik xi nu dat mij reaxi bij het verkeerde bericht staat. Komt door de grote ruimte onder de foto, waardoor ik dacht dat de reactielink bij het bericht eronder hoorde.

Xiwel, (URL) - 07-07-’10 19:07
Ster

Fantastisch! Van dit gevoel zal je nog heel lang nagloeien.

Ster, - 13-07-’10 08:12
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om een reactie te kunnen plaatsen moet je deze vraag beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.