DE LUS 6


Gaat alles dan de hele vakantie altijd naar wens? Nee hoor. Er gaat ook wel eens wat mis. Neem nu mijn nieuw gekregen hanger. Gekocht in Locronan en ik was er dolblij mee! Uit zuinigheid dacht ik het halsbandje van een andere hanger wel te kunnen gebruiken. Of ergens een leren bandje voor deze nieuwe hanger op de kop te kunnen tikken. Maar omdat ik niet ondankbaar wilde blijken, werd de nieuwe hanger in plaats van de bestaande bevestigd. De hele dag liep ik trots als een pauw en mij heel bewust van de nieuwe hanger rond. Totdat we weer op de camping waren, ik een praatje met iemand aanknoopte, en tijdens dit gesprek mij opeens opvallend  naakt begon te voelen. De ketting was weg! Waarschijnlijk ligt ie op het strand tussen phare d’Eckmühl e St Guénolé. Op het veld bij de menirs in Camaret had ik h nog niet gemist. De volgende dag hebben we gefietst op het presque eiland van Crozon,maar eerst zijn we zij we maar weer langs Locronan gegaan om de hanger te vervangen. Dezelfde hanger was niet voorradig. Daarvoor is het handwerk maar met deze ongeveer dezelfde ben ik ook heel blij. En als iemand die andere vindt wens ik die persoon er veel geluk en goeds mee.! Het fietsen viel niet altijd mee, maar de uitzichten waren schitterend. De paarse vlakten met hier en daar gele bloemetjes met de diepblauwe achtergrond van de oceaan. Onuitsprekeljk mooi. Als dit gelezen wordt, zijn we al bijna weer thuis. Op weg naar de mantelzorg, want mijn vader is op de laatste dag van onze vakantie gevallen en heeft zijn bovenbeen gebroken. Dit hebben we via de telefoon vernomen. Ik ben thuis dus hard nodig om hem bij te kunen staan. Gelukkig kan ik ook een hele tijd teren op al het moois wat ik in de afgelopen tijd heb gezien.

hanscke Woensdag 28 Juli 2010 - 9:44 pm | | Standaard

zes reacties

Di Mario

Balen zeg van die hanger, ik had het met een duimring die ik op vakantie heb gekocht. Nog geen twee uur later…. ergens op het strand van Tel Aviv…

Love As Always
Di Mario

Di Mario, (E-mail ) (URL) - 28-07-’10 22:53
Annemarie

Wat prachtig zeg inderdaad… Daar kun je zeker even op teren.
Ik hoop dat je vader niet al te veel pijn heeft!

Annemarie, (E-mail ) (URL) - 28-07-’10 22:56
Me!

Dat is dan even schrikken als je zo’n bericht krijgt. Maar, als het goed is hebben we daar zorg voor… Helaas is dat niet altijd vanzelfsprekend.

Me!, (E-mail ) (URL) - 28-07-’10 23:05
Hanny

Oeps, een sieraad verliezen in Bretagne komt me bekend voor. Wij hadden het geluk dat de ring het jaar daarop werd teruggevonden. Dus wie weet, als jullie volgend jaar weer gaan, dat je de hanger en ketting ook weer vindt.
Ik ruik hier de kerriegeur van die gele bloemetjes. Hoe ze heten, weet ik niet, maar wij noemden ze kerrieplantjes.
Wat sneu voor je vader. Ik hoop dat het een ‘goede’ breuk is, zodat hij weer snel op de been is. Sterkte met de verzorging en ondersteuning!

Hanny, (E-mail ) (URL) - 28-07-’10 23:57
Marjolijn

Jammer van het verloren sieraad, gelukkig een mooie vervanging.
He, dat is dikke pech voor je vader, hoop dat hij niet te veel pijn heeft.
Welkom thuis en meteen weer succes met alles.
Fijn dat je wel genoten hebt van deze vakantie.

Marjolijn, (E-mail ) (URL) - 29-07-’10 06:43
nans

geniet lekker na met al die mooie plaatjes en herinneringen, mooie en iets minder leuke…

Veel sterkte voor je vader! en voor jou met de zorg…

grtz

nans, - 29-07-’10 10:04
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om een reactie te kunnen plaatsen moet je deze vraag beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.