VERHUIZEN


Ik weet het al een tijdje, ik moet binnenkort verhuizen. Of liever gezegd, mijn weblog moet van plek verhuizen. Tot nu toe woonde ik altijd nog in de restanten van een kleine virtuele commune, die ooit als 'de b-cool kliek' was begonnen. Op een dag ben ik zo brutaal geweest om daar aan te kloppen en echt, ik werd daar heel hartelijk verwelkomd, er was plaats voor mij en ik heb mij daar heel erg thuis gevoeld. In de loop van de tijd zijn de meeste communebewoners vertrokken naar elders, maar ik vond het nog steeds een lekker plekje. Ik zag geen reden om elders een onderkomen te zoeken. Totdat. Tja het was best even schrikken toen vlak voor de vakantie de  communewebvriend mij liet weten dat de opstal zou gaan verdwijnen. Ik had nog wel even tijd, maar aan het eind van het jaar zou ik geen ciberwoonruimte meer hebben. Na de vakantie ben ik maar eens wat om mij heen gaan kijken. Ik kreeg van mijn communewebvriend een aantal adviezen waar ik op moest letten en hij deed het aanbod om mij te helpen met de verhuizing, want ik wil wel graag alles meenemen.

Na hier en daar rond gekeken te hebben heb ik een paar weken geleden een spacewoonruimte geheel alleen voor mijzelf gekocht. Intussen is mijn communewebvriend bezig gegaan alles voor mij in te pakken, om binnenkort de verhuizing te laten plaatsvinden. Zelf ben ik aan de gang gegaan om hier en daar eens te kijken met welke attributen ik mijn nieuwe webwoning zal stofferen. De inrichting van de nieuwe webwoning zal waarschijnlik pas later gaan gebeuren, maar de inhoud, dat wil zeggen teksten, foto''s en plaatjes kunnen allemaal mee. Gisteren heb ik al even een glimp gezien van hoe het gaat worden. U kunt natuurlijk ook even gaan kijken. Het adres is http://www.hanscke.nl/ Heel soms zijn de gordijnen open en valt er wat te zien, maar voor hetzelfde geld loopt u tegen het pivotxgordijn aan, want er wordt nog druk gebouwd in mijn nieuwe onderkomen. De definitieve datum van de verhuizing hoort u binnenkort. Ik ga vast nadenken over een nieuwe outfit. Ik ben in ieder geval al even? van mijn bezem afgestapt. Mocht u hele bijzondere suggesties voor een nieuwe outfit hebben dan houd ik mij warm aanbevolen.

hanscke Woensdag 29 September 2010 - 9:16 pm | | Standaard

zeven reacties

Annemarie

Pivotx, ik zou er ook graag naar over willen.. Maar ik ben bang dat dat dan ook weer zoveel werk is. Ik hou het nog maar even bij de normale pivot.

Tsja ideeen? Ik ben even ideeloos nadat ik voor mezelf een leuk idee had en dat uitgewerkt heb, wat me dan weer ruim een dag kostte…

Ik blijf je in elk geval volgen!

Annemarie, (E-mail ) (URL) - 30-09-’10 10:37
ton

De nieuwe openingspagina ziet er goed uit. Prettige letter, mooi plaatje.
Ik gebruik zelf Wordpress en Doekla’s website maakte ik met iWeb van Apple (http://doeklascreation.hetklopt.nl).

ton, (E-mail ) (URL) - 30-09-’10 12:29
Sjoerd

met Pivot ben ik ooit begonnen, toen serendipity en nu alweer een aantal jaren Wordpress. ik heb dus al diverse verhuizingen meegemaakt. Ik wens je alvast veel succes met de verhuizing.

Sjoerd, (E-mail ) (URL) - 30-09-’10 12:36
Monique

Het ziet er hier goed uit Hanscke! Zelf werk ik het liefst met wordpress.

Monique, (E-mail ) (URL) - 01-10-’10 09:12
Marjolijn

Ziet er prima uit hier..!!
Mooi geworden.
Op naar een fijn weekend.

Marjolijn, (E-mail ) (URL) - 01-10-’10 16:29
GT

Het werkt

GT, - 01-10-’10 22:59
Ron

Natuurlijk ! ;-)

Ron, (E-mail ) - 01-10-’10 23:06
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om een reactie te kunnen plaatsen moet je deze vraag beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.