MISKLEUM


Soms is het leuk om ergens op terug te komen, gewoon omdat het bijna een anekdote gaat woorden. In de tweede helft van december was ik op zoek naar een wollen trui . In de winkels slaagde ik er niet om er één te scoren. Geen nood, ik bestelde er één via internet. Net niet degene die ik echt heel graag wilde hebben, maar deze leek mij ook heel aardig. Nog net voor de kerst werd het pakketje keurig thuis bezorgd. Helaas, de trui voldeed niet aan mijn wensen, het had een veel te wijde hals dus  stuurde ik het terug. Een paar dagen later kreeg ik een mailtje dat de trui van mijn eerste keuze nu wel in mijn maat beschikbaar was. Helemaal blij deed ik een nieuwe bestelling. Alleen de vakantie was voorbij, waardoor het nogal wat voeten in aarde had voordat ik het pakketje ook werkelijk kreeg. TNTpost gaat kennelijk nog uit van het huisvrouwenidee van vroeger, dat wil zeggen, men gaat er vanuit dat er altijd wel iemand thuis zal zijn om het pakketje in ontvangst te nemen en daarvoor een handtekening te zetten. Na drie keer een briefje in de bus gevonden te hebben met de mededeling dat men de volgende dag terug zou komen, is het pakje tenslotte toch maar bij een buurvrouw afgegeven. Terwijl ik het pakje opende maakte ik de opmerking, dat de trui wel heel erg mooi moest zijn wilde ik hem houden. Het koude winterweer was immers voorbij...Groot was mijn verbazing toen ik het pakje open had. Er zat niet in wat erin had moeten zitten. Een paar schoenen is toch echt heel iets anders dan een trui. Ook dit pakje is inmiddels weer retour gegaan. Ik heb het weerbericht van de komende 14 dagen eens bekeken, maar voorlopig schijnt er geen winterweer meer aan te komen. Dat is voor mij een reden om mij er nu maar bij neer te leggen. Dit jaar geen trui, ook niet als het nog wel weer koud gaat worden, want dat kan nog best. Als kind heb ik mijn moeder vaak horen zeggen: als de dagen gaan lengen, gaat de winter pas strengen......

hanscke Woensdag 12 Januari 2011 - 9:19 pm | | Standaard

elf reacties

Sjoerd

Dat valt dan toch een beetje tegen als ze zo met een bestelling omgaan.

Sjoerd, (E-mail ) (URL) - 12-01-’11 22:50
nans

Wat een vreemde vermening…truounen?
Benieuwd of het in februari nog truienweer wordt..zou zomaar kunnen. Dat wordt dan werken met laagjes!

grtz,

nans, (URL) - 12-01-’11 22:53
Renesmurf

Als er éénmaal iets misgaat, dan komt het ook niet meer goed.

Best jammer.

Renesmurf, (E-mail ) (URL) - 12-01-’11 23:11
Hanny

Er is toch wel degelijk verschil tussen een trui en een paar schoenen. Blijkbaar heeft de afzender heel hard een nieuwe bril nodig.
Er is maar één oplossing: pak de pennen op en brei zelf de trui. Hij kan nog net op tijd klaar zijn voordat de winter echt losbarst. :-)

Hanny, (E-mail ) (URL) - 12-01-’11 23:27
Di Mario

Het moest dus niet zo zijn…

Love As Always
Di Mario

Di Mario, (E-mail ) (URL) - 12-01-’11 23:27
Nanos

Statistisch is februari de koudste maand. Maar misschien viel ook deze keer de winter in december. Je weet het maar nooit.

Nanos, (URL) - 13-01-’11 01:33
Marjolijn

Jammer, maar ik hoop met je mee dat het ergste van de winter wel voorbij is.
De lente mag komen…!!
Fijne dag vandaag.

Marjolijn, (E-mail ) (URL) - 13-01-’11 06:57
Morgaine

hahahahahahaha en ik heb mijzelf aangeleerd, als ik nu in de zomer die ene wintertrui vindt, betaalbaar en het past? Dan koop ik hem midden in de zomer ;-)

Te lang wachten brengt meestal dit soort momenten teweeg, al kun je het soms ook gewoon echt niet vinden, dit scheelt weer?

;-)

XXX

Morgaine, (URL) - 13-01-’11 09:38
Annemarie

Ai dat is dan behoorlijk balen.. Als je hem dan toch nog niet nodig hebt. Wie weet wat er nog op je pad komt!

Annemarie, (E-mail ) (URL) - 13-01-’11 18:23
Henriëtte

Dit is voor mij weer eens het bewijs dat ik misschien wel gelijk heb. Kopen via internet werkt niet. Ik doe het dan ook zelden of nooit.
Het staat me nog altijd tegen.

Ben jij wel een regelmatige koper via internet?

Henriëtte, (URL) - 15-01-’11 13:39
Bertie

Daar zou je onderhand nudist van worden…

Bertie, (URL) - 16-01-’11 23:40
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om een reactie te kunnen plaatsen moet je deze vraag beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.