VALLENDE STILTE

Zondag gedichtendag. Ooit had het regionale dagblad één keer per maand een dubbele pagina, de "Lyrische Courant" genaamd, waarin gedichten geplaatst werden, geschreven door de lezers. Meestal werd er een thema opgegeven, maar er was ook wat ruimte gereserveerd voor de zogenaamde vrije gedichten. De thema's inspireerden mij vaak tot het schrijven van een gedicht en natuurlijk was het leuk als er zo nu en dan een gedicht van mij geplaatst werd. Onderstaand gedicht is ook geplaatst geweest en het thema was toen "de stilte valt."Tijdens ruzies
is de stilte
het enige juiste
wat goed
kan vallen


hannah        1982
hanscke Zondag 05 Maart 2006 - 1:35 pm | | Gedichten

drie reacties

Renesmurf

Tijdens ruzie`s kunnen de mensen beter wat afkoelen, en het later weer goed maken, in alle rust.

Renesmurf, (URL) - 05-03-’06 16:28
SMEK

Een waarheid als een koe…. mooie gedichten schrijf je. En ja, wat schrijf je wel en wat niet op het internet. Dat blijft bij mij ook altijd de vraag. Vooralsnog houd ik het op vrij vage berichten. Of dat ooit verandert? Ik heb echt geen idee. Sterkte in ieder geval met de uitkomst van de onderzoeken!

SMEK, (URL) - 05-03-’06 23:19
noordmiep

mooi….

noordmiep, (URL) - 06-03-’06 12:38
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om een reactie te kunnen plaatsen moet je deze vraag beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.