VERRUIMD


klik

Een paar dagen geleden zijn we vertrokken om tijdelijk wat ruimer te gaan wonen. Na een lange reis dachten we in Josselin in Bretagne een aardig optrekje gevonden te hebben. Vol verwachtingen hebben we hier voorlopig onze tenten opgeslagen. De wandeling naar het stadje is ongeveer net zover als vorig jaar in Chateaulin. Het kanaal (van Nantes naar Brest)is de tweede vergelijkbare overeenkomst. Ook het weer is nagenoeg hetzelfde als het vorige jaar, elke dag heel afwisselend, maar voornamelijk wel droog.

 

Mijn conditie lijkt wat minder als vorig jaar te zijn; het kost mij aardig wat moeite om de heuvels op te komen. Na ons goed geörienteerd te hebben, hebben we de biezen gepakt en zijn we, zeg maar, aan de andere kant gaan wonen. Het is hier iets ruimer en er gebeurt wat meer. We hoeven niet een heel terrein voor ons alleen te hebben. Er mag wel een klein beetje reuring zijn. Bovendien is er op deze plek wel sprake van de aanwezigheid van Wifi.

Vandaag heb ik ons programma wat in de soep laten lopen. Ik wil zo graag eens een  pardon zien en vandaag zou er eentje zijn, ongeveer tien kilometer bij ons vandaan. Vorig jaar had P. daar niet zo veel oren naar, maar toen ik uitlegde dat er dan mogelijk ook klederdracht gedragen zou worden, had hij er wel begrip voor dat ik dit dan wel een wilde bekijken. We zij er vroeg voor opgestaan om er via een mooie fietsroute naar toe te kunnen gaan. Toen we aankwamen was er niets te zien, helemaal niets. Niente!

Na thuiskomst bleek dat ik mij in het plaatsje had vergist. Ach kan gebeuren en het was verder wel een aardig fietstochtje. Een mooie bijkomstigheid was, dat wij op tijd terug waren voordat de regen het verdere dagprogramma zou gaan bepalen.

klik

hanscke Zondag 24 Juli 2011 - 5:35 pm | | Standaard

zes reacties

Marjolijn

Geniet maar volop, te midden van al die aardige optrekjes.
Fijne vakantie.

Marjolijn, (E-mail ) (URL) - 24-07-’11 19:13
nans

Dat zijn nog eens kastelen met de hoofdletter K!!!
Geniet van je vakantie!
grtz,

nans, (URL) - 24-07-’11 19:43
Sjoerd

De kastelen hebben in ieder geval formaat…

Sjoerd, (URL) - 24-07-’11 20:29
Di Mario

Waar je ook bent, wat je ook doet. Als je het maar leuk vindt om te doen.

Love As always
Di Mario

Di Mario, (E-mail ) (URL) - 24-07-’11 22:35
Renesmurf

he, nu heb je het alsnog niet gezien! Maar wat niet is kan nog komen! En nu heb je ook weer dingen gezien die je niet eerder gezien hebt!

Renesmurf, (E-mail ) (URL) - 25-07-’11 20:51
Bertie

Wat is een Pardon?

Bertie, (URL) - 26-07-’11 22:13
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om een reactie te kunnen plaatsen moet je deze vraag beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.